Skip to main content

Onze klanten

Ik ken Ydo als een professional, zowel op het gebied van accountmanagement als op het gebied van technische productkennis. Zijn vermogen om de servicebehoefte van de klant te begrijpen is uitstekend en is een grote aanwinst geweest voor het bedrijf en de klanten die Ydo bedient. Ydo is in staat om met grote accounts om te gaan, maar hij is ook goed in het omgaan met kleinere en middelgrote klanten.

Rob Lammerts van BuerenCDS Elements

Simpel gezegd is KimLi Electronics een uitstekende partner om de groei te versnellen. We zijn zeer tevreden met de resultaten van onze samenwerking.

Jarno ViveenYounfiliates, founder

"Ydo is een toegewijd persoon met uitstekende productkennis en een goede kennis van de elektronische componentenmarkt. Ydo is niet bang om buiten de traditionele markten te treden om zijn bedrijf uit te breiden".

Christ VerwijmerenPassive Electronics

De beste kwaliteit in Electronica

Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing die aansluit bij jouw vraag. KimLi Electronics biedt niet 'zomaar' behuizingen of trackballs. Met onze jarenlange ervaring in solutions & services zorgen wij ervoor dat we echt meedenken over de beste toepassing.

Bel mij terug